У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Коктельні бутерброди:

Малосольний оселедець на дольках картоплі

Для в штук потрібно: 1 велика картоплина: 100 г філе малосольний оселедця; 4 редиски; 50 г яблук; 10 мл аквавіта (мінеральна вода без газу); 1 ст. л. шнит-лука., нарізаний кільцями; 2 ст. л. кислого молока; сіль; перець; 1 дрібноплодний помідор; декілька пір’їнок шнит-лука; фігурки, вирізані, з яблука.

Час приготування - 30 хвилин.

Зварити картоплину в мундирі, очистити і розрізати на 6 однакових кружечків. Оселедця вимити, обсушити і дрібно порубати.

Вимиту редиску дрібно порубати. Очищений шматочок яблука також дрібно порубати. Змішати оселедця, редиску і яблуко з аквавітому, шнит-луком і кислим молоком. Одержану суміш посолити і поперчити.

Суміш з рубаним оселедцем викласти на картопляні часточки. Дрібноплодний помідор вимити і розрізати на 6 часточок. Прикрасити "бутерброди" часточками помідора, пір'їнками шнит-лука і фігурками з яблука.

Редиска з начинкою

Для 36 штук потрібно: 36 штук крупної редиски: 80 г вершкового

домашнього сиру: 1-2 ст.л, збитих сливою; 1-2 ст.л. кружечків шнит-лука; сіль; перець; у скибочок сірого хліба.

Час приготування — 5,5 хвилин.

Редиску вимити, очистити і пристосуванням для вирізування маленьких кульок вирізувати поглиблення усередині редисок. З хліба за допомогою форм вирізувати 36 сердечок діаметром приблизно 3 см.

У вершковий сир, збитий віником в однорідну масу, підмісити колечка з шнитт-лука і ввести вершки. Посолити і поперчити.

Наповнити редиску пастою з вершкового сиру. Небагато пасти залишити для сердечок з хліба. Потім помістити редиску на хлібні сердечка з сиром і при необхідності скріпляти шпагами.

Канапе:

З морепродуктами

Для 6 штук потрібно: 6 тонких смужок з крабових поличок або 6 часточок свіжого крабового м'яса: 6 ломтиків пшеничного хліба грубого помолу; 3 ст.л. подрібненого крес-салату; 1 дуже маленький подрібнений зубчик часнику; 6 невеликих листочків салату тревізо (салатна рослина Радіккие); 3 ст. л. жовткової пасти; 6 консервованих мідій; 3 маслини; 6 гілочок кропу.

Час приготування - 30 хвилин.

Крабові палички, що відтанули, обсушити. Обсмажити скибочки хліба в 1 ст. л. вершкового масла до золотистого кольору. Решту масла збити з крес-салатом і часником до кремового стану.

З скибочки хліба зробити за допомогою спеціальної форми кружечки діаметром 6 см і змазати їх маслом з салатом і часником. Листочки салату обрізати за розмірами хлібних кружечків і покласти їх на масло.

Зверху покласти по одній смужці з крабових паличок або по часточці свіжого крабового м'яса. Кулінарним мішечком видавити зверху небагато жовткової пасти. Обсушені шматочки мідії викласти зверху. Маслини розрізати навпіл і видалити кісточки. Прикрасити канапе половинками маслин.

З рубаним лососем

Для 6 штук потребуєтся-. 4 ст. л.

розм'яклого вершкового масла; 10 мл горілки; 2 невеликі ранніх цибулини: 6 ломтиків формового білого хліба; 300 г копченого лосося; 6 очищених часточок ліметте; декілька гілочок кропу.

Час приготування - 20 хвилин,

Збити вершкове масло з горілкою до кремового стану. Молоді цибулини вимита, очистити і розрізати навскіс на 12 кружечків.

З скибочок хліба вирізувати 6 кружечків діаметром 4 см. Змазати горілчаним маслом.

Скибочки копченого лосося дрібно нарізувати і викласти горою в середину кожного канапе. Лосося прикрасити очищеними часточками ліметте, колечками молодого чесника і кропу.

З шинкою і яйцем

Для 6 штук потрібно: 2-3 ст. л. розм'яклого вершкового масла; щепотка

потка солі; 1/2 ч. л. Свіжо натертого хріну; 6 скибочок хліба великого полому; 3 великі скибки шварцвальдської шинки; До перепелиних яєць.

Час приготування - 20 хвилин.

Дві третини вершкового масла збити до кремового стану і змішати його з хріном і сіль. З скибочок хліба вирізувати 6 кружечків діаметром 6 см і змазати їх маслом з хріном.

З шинки вирізувати 6 кружечків діаметром 6 см і покласти їх на змазаний маслом хліб. З перепелиних яєць приготувати на маслі, що залишилося, яєчню (на сковороді з антипригарним покриттям), вирізувати жовтки кружечками і ще злегка теплими покласти на канапе.

Медальйони:

З індюшачої грудинки з печінковим паштетом і горіхами

Для в штук потрібно: 300 г кінчених, смажених індюшачої грудоньок; 50 г паштету з телячої печінки; 2 ст. л. розм'яклого вершкового

масла; 10 мл червоного портвейну; 6 половинок волоського горіха; 6 маленьких очищених часточок апельсина.

Час приготування - 15 хвилин.

Індюшачу грудинку розрізати упоперек на 6 рівних по товщині кружечків (медальйонів). Паштет з телячої печінки разом з маслом протерти через сито і збити з портвейном до кремового стану.

Крем, одержаний з телячої печінки, видавити з кондитерського мішечка із зубчатою насадкою на медальйони. Кожен медальйон прикрасити половинкою волоського горіха і листочком кипиря.

З телятини з броколлі

Для 6 штук потрібно: у медальйонів з телятини; білий перець; сіль; трішки порошку з солодкого перцю; 4 ст. л. рослинного масла; 175 г брокколі; 6 пластинок світлого желатину; 3 ст. л. м'ясного бульйона; 250 г вершків; близько 250 мл рідкого желе мул мадери; 3 варені перепелині яйця.

Час приготування - 30 хвилин. Час застигання желе — 30 хвилин.

Медальйони з телятини посолити, поперчити і натерти порошком з солодкого перцю. Обсмажити в гарячому рослинному маслі приблизно по 3 хвилини з кожної сторони. Остудити.

Брокколі очистити, вимити і поварити в солоній воді. Потім обдати холодною водою і дати стекти. Небагато подрібнити. Відкласти 6 трояндочок брокколі, а решту капусти в міксері пюровати, небагато підсоливши.

Дати желатину набубнявіти протягом 10 хвилин в холодній воді, потім як слід розім'яти його і розчинити в гарячому булькаючому. Рідкий желатин підмісити в пюре з брокколі. Поставити на 3 хвилини в холодильник.

Збити вершки в міцну піну і обережно


Сторінки: 1 2