У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Усе добро на світі від любові

Усе добро на світі від любові

Любов — це почуття, яке Бог дав лише найкращому своєму творінню — людині. З любові твориться усе прекрасне на Землі. Людина приходить на планету, щоб залишити після себе добру пам'ять. Життя дуже коротке, тому треба поспішати творити добро. «Давайте залишатися людьми, Бо це мистецтво — щонайвище в світі...» — писала Валентина Малишко.

Згадується роман Олеся Гончара «Твоя зоря». Кирило Петрович Заболотний, головний герой твору, — людина великої душевної щедрості. Не задумуючись, він погоджується летіти за. океан, щоб боронити чужих дітей від горя і голоду. Дехто із колег Кирила вважав це небезпечним, але Заболотний боровся за те, щоб більше на землі не повторилася трагедія Хіросіми.

Заболотний гине, та люди ніколи не забудуть його подвигу. Пам'ятатиме свого милого і Соня — Софійка, вдивляючись у небесну зорю, куди відлетіла її любов.

Люди, які здатні творити добро, були, є і завжди будуть. Один із них — це мій дідусь. Він не чинив подвигів, а просто усе життя чесно працював, виховував дітей, піклувався про долю своїх близьких. Головною рисою його характеру було благородство і любов до людей, до рідної землі. Він жив, творячи добро, і люди любили його за це.

Отже, усе добро, яке є на світі, твориться від любові до ближнього, до хмаринки і тваринки, до рідної землі і всього сущого.